Beste stemmenbureau voor Engelse voice-overs

One Media is een bekend stemmenbureau dat actief is op de Engelse voice over markt, en timmert sindsdien op een flinke manier aan de weg. Het stemmenbedrijf geeft opdrachtgevers bijvoorbeeld de mogelijkheid om een Engels voice-over online te boeken, en het mediabedrijf constateert tevreden dat hiermee in een belangrijke behoefte wordt voorzien.

Engelstalige webvideo’s inspreken

De markt voor Engelstalige webvideo’s groeit onstuimig. Steeds meer Europese bedrijven willen hun online zichtbaarheid vergroten en doet dit bedrijfsfilms te maken. Deze worden gepubliceerd via de eigen kanalen, of via ingekochte advertenties op sociale media. De video’s worden gemonteerd door zowel interne en externe video makers, die op hun beurt vaak weer One Media inzetten.

Voor veel bedrijven worden direct twee versies van een video gemaakt: één voor de lokale Nederlandse klanten, en één voor de rest van Europa. Het resultaat is dat in veel gevallen een Engelse voice-over wordt geboekt omdat de meeste mensen nu eenmaal goed Engels kunnen spreken. Bij One Media is die Engelse voiceover stem gelukkig net zo voordelig als een Nederlandse stem.

Engelse stemmen casten

De casting van Engelse stemmen gaat men meestal op dezelfde wijze te werk als bij het vinden van een geschikte Nederlandse voice-over. Het interne voice over bedrijf brengt eerst eerder ingesproken werk in kaart, laat teksten inspreken als proef, en bij een veelbelovend resultaat wordt vervolgens de voice over stem toegevoegd aan het interne stemmenbestand. Zo worden de meeste klanten van een goede opname voorzien.

Engelse voice-over worden

Wanneer je Engelse voice-over worden wilt bij One Media moet je native-Engels spreken, dus alsof je uit Engeland afkomstig bent. Alleen dan wordt de kwaliteit geleverd die men verlangt. Men hoor het direct wanneer je als Nederlander een Engelse voiceover opdracht inspreekt, en dat is absoluut niet de bedoeling. Vandaar deze nauwkeurige selectie.