interieur

@_marcklaver De Audi, mocht hij het EV gedeelte net zo goed in de vingers hebben als de Tesla. Zo veel technische problemen als de Tesla verwacht ik niet en wél een veel beter interieur. Ook qua looks wint de Audi het wat mij betreft.

@paulrooij @GewoonNathan Kan je mijn interieur ook doen wanneer ik op mijn 35ste eindelijk een huisje heb gevonden?

@biertjebij Audi, VAG, oncomfortabel, kneiter harde stoelen, cheap interieur, vreselijk uiterlijk, stuitert over de weg, en met de kwaliteit van al die Volkswagen rommel is t sinds eind jaren 90 al om te huilen. Mercedes biedt meer comfort dus die dan maar. Maar liever helemaal geen Duitser.

een zwaan in baarmoederkleur nu weet ik wat er aan mijn interieur ontbrak #chateaumeiland

Inside a door lock/ interieur van een koninklijke slotkast @paleishetloo

test Twitter Media - Inside a door lock/ interieur van een koninklijke slotkast @paleishetloo https://t.co/caKuVa2zF2

@EdgeOfEurope @Touaregtweet @Zwarte_Magica Maar hoe zit het dan met die trapleuning? Of zijn dat tralies waarachter het ventje wordt gezet na de zoveelste aanval op het interieur?

Love dat m’n pa architect is en hij hele plattegrond heeft van ons huis. Nu kan ik ik het inrichten voor m’n interieur architect portfolio. Hoop dat ik ooit een echte collab met hem kan doen. Zou echt een dream zijn

@michelbestaat Ja, bizar he? Dat is voor de zen momentjes die ik überhaupt nooit heb. Overigens wel ouderwetse Rotan op het balkon, schijnt nu weer hip te zijn. Interieur binnen is wat klassieker: Gipsen, Artifort, Verner Panton, Gelderland, Thonet.

Waar halen jullie interieur inspiratie vandaan?😊

Salontafel bij ons thuis? Punt van discussie! Hoe kies je de perfecte salontafel dan? eenkleinstukjevanmij.nl/interieur-insp…

Geeft graag zelf vorm aan interieur en bouw veel zelf. Kan goed design erg waarderen en wil daar dan ook best voor betalen. Ik snap da. Maar deze bank van @pietheineek voor een dikke €15000 snap ik echt niet.Ik begin: Koud, lelijk, oncomfortabel, prijzig. Maakt u het rijtje af?

test Twitter Media - Geeft graag zelf vorm aan interieur en bouw veel zelf. Kan goed design erg waarderen en wil daar dan ook best voor betalen. Ik snap da. Maar deze bank van @pietheineek voor een dikke €15000 snap ik echt niet.Ik begin: Koud, lelijk, oncomfortabel, prijzig. Maakt u het rijtje af? https://t.co/HiLtblCIaj